Klik op de knop om naar de website te gaan

Sinds januari 2018 ben ik gaan studeren voor Kynologisch Instructeur, en geef ik les op onze eigen honden school Whisper . Aangezien ik al jaren me ontzettend verdiep in het Gedrag van honden, en deze kans kreeg om deze opleiding te doen, heb ik dat met beide handen aangepakt, de methodes zijn van Tinley academie.. Ook heb ik in een vroeg verleden me O en O gedaan opleiding 

Aangezien wij een roedelhonden hebben, ik heb ontzettend veel geleerd van onze eigen honden, maar krijg nu ook de kennis van alle andere rassen. Iets wat mij heel erg aanspreekt daar wij natuurlijk ook altijd andere rassen gehad hebben.

Ik geef nu mensen les om ze het gedrag van hun hond te leren lezen, om bepaalde dingen te leren zien, en vooral de reden waarom honden soms dingen doen. Alles begint qua opvoeding en socialisatie al in de periode dat wij onze teven laten dekken. Ik zal dan ook erg op prijs stellen dat men, zodra men een hond bij ons krijgt, men altijd naar een goede gehoorzaamheid school gaat. En niet eentje zonder kennis en die denkt het uit de oudere methode geleerd te hebben.

De positieve methode maar met soms een stem verhef, is de juiste, maar dit wil niet zeggen dat een hond geen regels nodig heeft, daar begin je al mee, zodra jullie de pup hier mee vandaag nemen. 

0031(0)630488565 of 0591351052

info@dutchlabs-labradors.nl

Kanaal B zuid zijde 89

7881 ND Emmer Compascuum

  • w-facebook

Follow Us:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now