top of page
IMG_20190918_195427.jpg

Op 26 september hebben wij zeer plotseling afscheid moeten nemen van onze gouden kanjer Dexter.

DSC_0077.JPG

Langzamerhand druppelen alle gentesten binnen van Bep en Pink, helaas stelt van hearingen ons zeer op de proef en wachten we inmiddels al 3 maanden. Maar voor zover alles wat binnen is is vrij.

LKN show samen met Inouk en Bep, beide kregen een prachtige uitmuntend, zeer trots op ze.

Dutchlab's The Lion King of te wel Beer werd beste pup reu van de dag eigenaars Fam De Kooij. Beer is een zoon van Zwelgje en Banjer.

IMG_20190915_095546.jpg

We hebben een heleboel nieuwtjes, Dutchlab's Memory Lane en Joy Fan Twillens zijn beide gerontgend en gespiegeld en geheel vrij bevonden op de ogen en hebben beide HD A ED vrij, ook zijn ze getest bij van hearingen instituut en geheel van rasgroep 8 nagekeken door middel van DNA overal vrij van we wachten nog op de EIC en HNPK uitslagen. Onze Labradmarine Java is gespiegeld en vrij bevonden, en ook op alle gentesten van rasgroep 8 getest en vrij overal van. Onze Flame Dutchlab's Remember Sweet Golden is gespiegeld en vrij op de ogen.

Het nieuw jaar ben ik goed begonnen en heb kleinschalig  mijn eigen hondenschool opgestart voor  meer info kunt u contact opnemen.

op 13-12-2018 hebben wij plotsklaps afscheid moeten nemen van Coco Loco X-Rated of te wel onze Ozzie.

3-12-2018 LKN clubshow, Pink een goed, Bep een uitmuntend en Java een zeer goed.

Op 28-10-2018 Heeft Banjer zijn NLV Clubdiploma Behaald C behaald.

Ik ben nu officieel Kynologisch Instructeur, nu bezig om me punten te behalen voor allerlei verschillende onderdelen. 

ozziezit9jaar.jpg

Even een heleboel nieuwtjes, de afgelopen maanden ben ik erg druk geweest met studeren, en gisteren geslaagd voor mijn ABA opleiding (Algemeen Begeleiders voor africhters). Daarom weinig tot niks kunnen ondernemen met onze honden aan shows of andere activiteiten. Daar gaan we deze zomer natuurlijk weer verandering in aanbrengen. We verwachten ook een nestje van Snowy x Maxx.

Ook gaan we weer genieten van het showen en coursen en nog heel veel meer leuke dingen doen.

Nu heb ik vakantie omdat we de pups van Suus verwachten.... in september begin ik weer met verder te leren.

Nummer 4 die geröntgend is uit het nest van Chawie maal Jack die HD A ED en ogen vrij heeft, zeer trots hierop, beide 4 pups zullen HH worden.

Coco Loco X-Rated zijn ogen zijn weer vrij voor een jaar 22-3-2018

Op de kerstshow in Gorinchem heeft Java een mooie 1 uitmuntend behaald, Bep kreeg een mooie veel belovend.

 

Tevens deel genomen aan de ABA gevorderde, en nu dus officieel benoemd als instructeur door de Tinley Academie  ik had O & O al  behaald mocht ik al lange tijd les geven, maar dat was in september 1999. Nu ben ik opnieuw bijgeschaafd om ook de echt geheel up to date te zijn met allemaal nieuwe methodes. Het is geweldig om dit te mogen ervaren en te doen.

bottom of page